Hvem kan hjælpe med forsikringsefterforskning af autosager?

yourCompany kan hjælpe med forsikringsefterforskning, hvis der er sket noget i virksomheden, herunder enten svindel eller tyveri. Når der sker svind og bedrageri i en virksomhed, så kan det være en fordel at outsource og hente hjælp udefra hos et firma som har erfaring fra både politi og efterretningstjeneste, nemlig yourCompany. 

I forhold til efterforskning af autosager, så har så har yourCompany specialister, som efterforsker sager, hvor det helt specifikt handler om netop køretøjer. Det kan være i relation til blandt andet tyverier af køretøjer, sager der omhandler færdselsuheld som er anmeldt og brugstyveri.

 

yourcompany står for gennemgang af den tekniske del, og sørger for at tage hånd om de involverede i forhold til køretøjerne. yourCompany tager sig desuden af stedet, hvor skaden er sket, samt interviews med vidner, elektronisk data og andre informationer, som kommer fra internettet. yourCompany foretager alle disse dele, for belyse sagerne fuldt ud.

 

Forsikringsefterforskning generelt

Når yourCompany laver deres objektive undersøgelser, er de baseret på ’Kodeks for særlig undersøgelse – 2020’, som hører ind under Forsikring og Pension. yourCompany er eksterne partnere for forsikringsselskaber, og arbejder med blandt andet erstatningssager, samt helbredssager. De erfarne medarbejdere hos yourCompany, er særligt uddannet i den nødvendige lovgivning.

 

Hvorfor outsource til yourcompany

Når man har en virksomhed, er det vigtigt at have styr på sikkerheden. Uanset, hvilken branche virksomheden går ind under, så skal både medarbejder og kunder føle sig trygge. yourCompany specialiserer sig indenfor mange områder i forhold til sikkerhed til mellemstore og små virksomheder og har ekspertise inden for mange områder.

 

Hos yourCompany handler det om at forebygge svindel, tyveri og tab af indtægter, alt sammen tilpasset, hver enkelt virksomhed. I firmaet sidder der specialister indenfor forskellige områder, som har relevant ekspertise.

 

Få den rette vejledning

På hjemmesiden yourcompany.dk kan læse meget mere omkring, hvilke fokusområder firmaet beskæftiger sig med. Der kan være flere områder, som kan være relevante for din virksomhed, som blandt andet sikkerhedssystemer. På hjemmesiden kan du nemt danne dig et overblik over, hvem firmaet er, samt hvad du kan forvente.

 

Hvis informationen på hjemmesiden ikke er fyldestgørende nok, kan du med fordel kontakte yourCompany for at få den rette vejledning. Det er både muligt at kontakte firmaet på telefon eller at sende en besked via kontaktformularen på deres hjemmeside.

 

De kompetente og erfarne medarbejdere hos firmaet, sidder klar til at kunne hjælpe dig og dit firma med at styrke sikkerheden på arbejdspladsen og på virksomhedens ejendele.