Eebshopejer? Brug miljørigtige forsendelseskasser i 2020


Miljøet er noget vi alle skal passe bedre på. Men hvordan gør man egentlig lige det, samtidig med at man får bundlinjen til at hænge sammen? Hvad er nogle af de små ting du kan gøre i din hverdag for at få din webshop og arbejdsplads til at være mere miljørigtig?

Læs med her og se hvordan du ved at vælge miljørigtige forsendelseskasser kan komme til at gøre en positiv indsats over for klimakrisen. Måske det endda kan give dig et mere positivt omdømme overfor kunderne?

De små skridt gælder

Det er alle de små skridt gælder. Hvis du gerne vil have en mere miljørigtig webshop, så handler det bare om at starte et sted. Og hvorfor ikke lade det startsted være med forsendelsespakkerne?

Med miljørigtige forsendelseskasser gør du en positiv indsats overfor miljøet. Rigtig meget pap og pair bliver hvert år benytte på at sende varer rundt omkring i Danmark og resten af verdenen. Og efter de pakker er nået frem til deres bestemmelsessted, så ryger de ofte direkte i en skraldespand. Det er spild af papir og pap. Så hvorfor ikke i stedet benytte sig af miljørigtige forsendelseskasser, som er mere skånsom for naturen?

https://albeemballage.dk/papkasser-22/ kan du finde nogle flotte miljørigtige forsendelseskasser, som du kan tage brug af allerede fra i morgen.

Bedre omdømme blandt kunderne

Flere og flere mennesker i Danmark er begyndt at gå højt op i naturen og miljøet. Derfor kan det netop også være et plus for dit firma, hvis du begynder så småt at benytte dig af miljørigtige muligheder.

Interesseret i online business? Så kan du læse flere businessnyheder her.

Dine kunder vil sætte pris på, at du som webshop gør en indsats for at bruge miljørigtige forsendelseskasser – især hvis de selv går højt op i at passe på miljøet. Du sender dermed et signal om, at din webshop sætter miljøet rigtig højt.