Vær med på disse trends og skab øget salg i din webshop


Driver du en webshop, skal du være meget hurtig til at lave ændringer, hvis du vil have øget salg. Der kommer hele tiden nye trends til, og gamle trends forsvinder. Tænk tilbage på online shopping for 2 år siden. Så webshops ud på samme måde, og sendte man de samme salgs emails? Nok ikke, fordi ting som sagt ændrer sig ekstremt hurtigt.

I denne artikel kommes der ind på, hvilke trends du kan overveje at implementere i din webshop. Disse trends stammer ikke nødvendigvis fra Danmark, men kan sagtens anvendes på danske webshops.

 

Gør det nemt for dine kunder at købe

Det giver næsten sig selv, men de færreste gør det faktisk. Der er ikke noget værre end at skulle igennem 5 forskellige trin, når man skal købe noget. Måske er dine formularer også alt for komplicerede, eller beder du måske om for mange oplysninger? Din CR falder meget hurtigt, og det går ud over omsætningen.

 

En trend som man begynder at se mere og mere i Danmark er implementeringen af Google Pay i webshops. Hvis du ikke allerede kender Google Pay, så er det en app på din telefon, der giver dig mulighed for at betale med din telefon i fysiske butikker. Herinde kan du tilknytte forskellige kort. Når du opretter dig, så skal du indtaste adresse til fakturering og dit telefonnummer. Nu tænker du sikkert: Hvad kan jeg bruge det til? Ja, det kan du, fordi man kan få et plugin til WooCommerce, der gør, at man kan købe hurtigt med Google Pay. Google Pay har nemlig allerede dine kunders oplysninger, og de kan derfor færddiggøre deres køb inden for 2 klik. Det er nemlig altid en udfodring at skulle udfylde 50 forskellige felter på mobilen.

 

Gør det muligt for flere folk at købe dine varer i din webshop

Da du startede din webshop, overvejede du nok, hvilke betalingsmetoder du ønsker at tage imod. Dankort er billigst, men de fleste bruger jo Visa eller MasterCard, hvorfor du højst sandsynligt tager imod disse betalingsmetoder allerede. Det er dog ikke nok kun at tage imod disse i dag, da der findes mange andre mere “moderne” betalingsmetoder.

 

En af de største trends lige nu er selvfølgelig at kunne tage imod kryptovaluta som betalingsmetode i webshops. Hvis du ønsker at implementere Bitcoin eller Ethereum i din webshop, så kan du læse mere om det her. Dette gør, at langt flere mennesker kan købe ting fra dig. Ikke nok med det, så har det mange fordele. For det første så er gebyrerne meget lavere, og de bliver betalt af kunden. Derudover er det ikke muligt for kunderne at lave en indsigelse til deres bank, og dermed skal du ikke bekymre dig om såkaldte “charge backs”, som koster webshops mange penge.