Professionel hjemmeside uden at bruge for mange penge


I 2021 er det ekstremt vigtigt at have en professionel online tilstedeværelse. Dette gør sig i særdeleshed gældende for virksomheder, der tilbyder online ydelser eller sælger varer fra internettet. Du har nok allerede eksperimenteret med forskellige løsninger, men disse har måske vist sig at være dyrere, end du havde forventet. Måske har de også manglet funktionalitet. I denne artikel fortæller vi, hvordan du kan opnå en relativt professionel hjemmeside uden at skulle bruge alt for mange penge.

For at denne artikel er relevant for dig, kræves der, at du anvender WordPress på din hjemmeside. Du anvender det sandsynligvis allerede, men hvis du er i tvivl, kan du henvende dig til den person, der har stået for din hjemmeside indtil videre. WordPress kan hentes helt gratis inde på deres officielle hjemmeside (.org, ikke .com) eller direkte hos din web hosting udbyder.

 

Køb et godt tema og spar en masse tid

Med et godt WordPress tema kan du opnå ovenstående: pæn hjemmeside, meget billigt. WordPress er i sig selv gratis, men for at få det til at se pænere ud, så skal du investere i et tema. Der findes så mange forskellige temaer, og det kan være besværligt at finde rundt i, hvad man skal købe.

 

Går man ind på hjemmesiden ThemeForest, så kan man nok finde “det perfekte” tema til enhver branche. Problemet med disse er bare, at de ikke altid er lige så brugervenlige eller ser godt ud, hvis du ikke anvender temaet til præcis samme formål, som de annoncerer med.

 

På baggrund af ovenstående bør man nok holde sig til page builders, med mindre det pågældende tema fra ThemeForest har en velkendt page builder inkluderet – eller at du mener, at du ikke vil ændre meget på det. Nu kommer det store spørgsmål: Hvilken page builder er så den bedste? De fleste vil nok pege på temaet Elementor, hvis de bliver spurgt om det spørgsmål.

 

Temaet Elementor anvendes lige nu på mange millioner af hjemmesider, der kører på WP. Dette giver dig mange fordele, både i form af muligheden for ekstra funktionalitet og bedre priser. Prisen på Elementor er 49 USD om året for en enkelt hjemmeside – de fleste har ikke brug for mere.

 

Du kan læse mere om Elementor og andre gode page builders til WordPress inde på følgende danske hjemmeside: https://yip.dk/

 

Vælger du at købe Elementor, som er relativt billigt, så kan du opnå en professionel hjemmeside meget hurtigt og billigt. 49 USD om året plus hosting og domæne er meget billigt sluppet, hvis du ikke har brug for ekstern hjælp. En anden fordel ved Elementor er også, at du kan finde rigtig meget information og hjælp om det på Google og Youtube. Der kan også stilles specifikke spørgsmål på Reddit.