Giv dine medarbejdere rent og behageligt arbejdstøj


Som virksomhedsejer er det din opgave, at dine medarbejdere altid har de bedste forudsætninger for at arbejde optimalt. Hvis du derfor ejer en virksomhed, hvor medarbejderne skal bære arbejdstøj, er det vigtigt, at det tøj bliver vasket og renset efter behov. Det kan et dampvaskeri hjælpe dig med.

Hos et dampvaskeri kan de hjælpe dig med alt fra vask af arbejdstøj til at reparere det samme arbejdstøj. På den måde slipper du for at skulle bekymre dig om, hvorvidt dine medarbejdere har adgang til rent og funktionelt arbejdstøj. Det klarer dampvaskeriet nemlig for dig. Læs mere om de mange fordele ved at vælge et dampvaskeri som din eksterne partner.

Alt det kan et dampvaskeri hjælpe dig med

Måske tror du, at et dampvaskeri kun vasker arbejdstøjet. Men i virkeligheden kan vaskeriet faktisk også hjælpe dig med meget andet. Blandt andet kan de:

  • Opbevare arbejdstøjet for dig
  • Administrere bestillingen af nyt arbejdstøj
  • Reparere det nuværende arbejdstøj
  • Udleje arbejdstøj til dig

Ofte har du mulighed for at få en pakkeløsning, hvor alle dine ønsker til arbejdstøjet bliver imødegået. Det er helt klart en nem løsning, der fjerner en masse administrativt ansvar fra dine skuldre.

Vælg nogle specialister inden for vask

Når du skal vælge et vaskeri, er det naturligvis først og fremmest vigtigt, at de kan finde ud af at vaske dine medarbejderes arbejdstøjet. Derfor bør du også vælge et vaskeri, hvor de er specialister i netop denne opgave.

Nogle vaskerier er familievirksomheder, der har eksisteret i flere generationer. Her er alverdens gode vaskeråd blevet nedarvet, samtidig med at vaskeriet naturligvis har tilegnet sig ny viden om, hvordan de vasker mest hensigtsmæssigt. Derfor bør du altid gå efter vaskeri med en stor erfaring i at vaske både skånsomt, miljøvenligt og effektivt.

Sørg for at vaskeriet er bæredygtigt

I forbindelse med at du skal udvælge et vaskeri, bør du altid sikre dig, at vaskeriet arbejder bæredygtigt. Det kan de blandt andet gøre ved at anvende vaskemiddel, der er skånsomt mod miljøet. Ligesådan kan de også vælge maskiner, der udnytter energien på den mest effektive måde.

Ofte tilbyder vaskeriet også at både afhente og aflevere vasketøjet. På den måde kan vaskeriet også planlægge en hensigtsmæssig kørerute, hvor de både kommer forbi din virksomhed, såvel som mange andres. Det betyder derfor også, at der kun er én bil ud at køre i stedet for flere. Det sparer helt klart også på det samlede brændstofforbrug.

Få vasket allergivenligt

Du vil naturligvis gerne tilbyde dine medarbejdere det allerbedste. Især, når det kommer til deres arbejdsvilkår. Derfor er det også en god idé at vælge et vaskeri, der anvender allergivenlige midler.

Måske har nogle af dine medarbejdere allerede parfumeallergi. I så fald er det vigtigt, at deres arbejdstøj ikke bliver vasket i parfumeholdige midler. Selv hvis medarbejderne ikke har parfumeallergi, er det altid en god idé at minimere eksponeringen over for parfume. På den måde minimerer man nemlig også risikoen for at udvikle parfumeallergi.

Vælg et firma, der kan tage hasteopgaver

Nogle gange er uheldet ude, og så bliver det nyvaskede arbejdstøj beskidt. Det kan være, at en medarbejder kommer til at tabe sauce, maling eller noget helt tredje ud over arbejdstøjet. I så fald er det en stor fordel med et vaskeri, der lynhurtigt kan træde til.

Af den grund bør du altid vælge et vaskeri, der også tager hasteopgaver. Det sikrer dig, at du altid kan have rent arbejdstøj klar til dine medarbejdere så hurtigt som muligt. Det er trygt at vide, at du altid har den mulighed i baghånden.