Effektivitet på kontoret: Skift til digitale stempler

Stempler digitalt

Digital stempler bliver mere og mere populær. I denne artikel præsenteres stempler med en helt ny vifte af håndværksmuligheder. Læs videre for at lære mere om digitale stempler og hvordan de bruges.

Fordele ved at bruge digital-stempler

Let at bruge mens du er på farten uden tilslutning til en strømforsyning på grund af det indbyggede batteri. E-mærket kan bruges, hvor det er nødvendigt – det være på kontoret, haven eller på din næste forretningsrejse. Det kan bruges så fleksibelt, som din livsstil kræver.

Denne revolutionerende enhed baner vejen for store virksomheder for private slutbrugere, for at reducere såvel omkostninger som tid og selv frimærke design.

En bred vifte af tekster eller billeder, såsom firmalogoer eller fotos, kan udskrives i fuld farve. Dato, tid eller nummereringsfunktioner er også inkluderet, f.eks. i form af en stregkode- eller QR-kodegenerator sammen med mange flere funktioner.

Stilrent design og mindre blæk

En af de største problemer som folk har med de traditionelle stempelmaskiner, er at man ofte skal bruge mange penge på nye blækplader og designet i bund og grund ikke er specielt flot. Mange har den opfattelse at stempler er ved at udgå, men de har stadig en anvendelse og er i de seneste år trådt ind i den digitale tidsalder.

Forbedre din logistik

Brug e-mærket til at markere pakker, etiketter eller dokumenter med stregkoder, artikelnumre eller anden information. Med det indbyggede batteri og QR- og stregkodes generator inkluderet i appen kan det bruges, uanset hvor du har brug for det. Læs evt. mere om logistik og erhverv her.

Hvordan fungerer den?

Den kontrolleres via en app på en mobilenhed (telefon eller tablet) eller en pc med mulighed for at skabe næsten ubegrænset design. Klar til brug-skabeloner og specialfunktioner er tilgængelige. Design noget, hvor som helst.

Appen giver dig mulighed for nemt at oprette og ændre aftryk med personlige data og billeder, selv de mange skabeloner kan ændres, så de passer til dine behov. For automatisk at bruge den automatiske dato, tid og nummerering, kan du endda tilføje stregkoder og QR-koder til dine aftryk.

Udskriv direkte på papir, pap, bestemt træ, bøger, papirposer eller brug etiketarkene til brug på andre overflader, såsom plast, metal og glas. E-mærket udskriver endda et klart aftryk på ethvert serviet uden forvrængning af udskriften.

Hvis noget af dette lyder tiltalende for dig og du gerne vil sætte din virksomheds signatur eller stempel med stolthed på dine dokumenter eller andet, så kan du klikke ind her for at se et bredt udvalg af kvalitetsstempler, der garanteret falder i din smag.