3D printservice fra Danmark, Odense


Er du til 3D printservice i Danmark, så kan du finde os i Odense. Så er det nu, det er tid til at bestille din 3D printservice. Tak for dit at du kigger forbi dette blogindlæg– og et kæmpe Velkommen til vores 3D print-service. Hdet er præcis her, du har mulighed for at arbejde med vores online 3D printing services. Vores 3D print service, som giver dig og din virksomhed mulighed for at bestille 3D print med eller uden en 3D fil eller en 3D model.

Præcis, med en online 3D printservice, er det muligt at give en pris med det samme. Et instant quote. Efterfølgende, er du altid velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål eller brug for et godt råd til dit 3D print – eller gribe knoglen og ringe til os.

Bestil din 3D printservice her!

Hvis du ikke ikke har din egen 3D model eller skal du have foretaget rettelser til den 3D model du har allrede i dag, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det.

Tilbud fra 3D Actions er altid uforpligtende og vi passer på og tager din personlige datasikkerhed top alvorligt!

3D print teknologi rykker med super raketfart – og 3D Actions 3D printservice rykker naturligvis med ud i universet!

Har du Ingen 3D model – har du fortsat intet problem

Tæv ike, har du ikke en 3D model fil,  3D design eller 3D model skal det ikke stoppe dig. Du kan du altid kontakte os for 3D print råd og vejledning. Se, det er en del af vores fantastiske 3D printservices. Du ville blive enormt overrasket, hvis du vidste præcis hvor mange af vores kunder, som er startet med en 2D model på et A4-ark eller Photoshop. Som først senere er blevet modelleret i rigtigt 3D CAD software.

Personligt præcis hos os, kan vi slet ikke få nok af 3D printere. 3D print-teknologien rykker som sagt med super mega raketfart. Det betyder også at teknologi hurtigere og hurtigere bliver forældet. Vores 3D-print service skal altid kunne følge med. Altid være på forkant!

Præcis derfor, har vi valgt at alliere os med en lang række af førende 3D selskaber i Danmark og i udlandet. For på denne måde sikrer vi, at når du handler hos os og benytter vores 3D print service, er du ikke bundet til at skulle printe på én enkelt printer – fordi at det var den, vi havde valgt at købe den dag.

Fx printede vi i år et fuld-farve og helt utroligt komplekst 3D projekt på en Stratasys Polyjet J750 til halvanden million danske kroner. Pt. bruger vi vores tid på at se på nye alternativer. Vi ønsker at tilbyde 3D produktet inklusive ny revolutionerende AI teknologi – så alle kan være med, til alle priser.

Vi forsøger altid at give den højeste kvalitet service og rådgivning. Dit 3D print projekter vigtigt for os. Husk at du altid er velkommen til at ringe eller skrive – også ved spørgsmål efter du har benyttet vores online 3D printservice.